Uncategorised

Privacy statement

Het Amerveld

gevestigd aan:
Amen 61
9446 PB Amen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.hetamerveld.nl
Het Amerveld
Amen 61
9446 PB Amen
0592-389274


Persoonsgegevens die wij verwerken
Het Amerveld verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via , dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Het Amerveld verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Het Amerveld verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming
Het Amerveld neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Het Amerveld) tussen zit. Het Amerveld gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

reserveringsmodule extern partij.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Het Amerveld bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

Delen van persoonsgegevens met derden

Het Amerveld verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Het Amerveld blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Het Amerveld gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Het Amerveld en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar .

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Het Amerveld wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Het Amerveld neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via

Huurcaravan 2018

Aan de rand van het kampeerveld staan twee huurcaravans; de Ooievaar en de Reiger.

6 persoons caravan de Ooievaar:
3 Slaapkamers ( 2 slaapkamers met twee éénpersoonbedden en 1 slaapkamer met een twee persoonsbed)

Met hoofdkussens, maar linnen- en beddengoed moet u zelf meenemen
Keukenblok
Toilet

 

 

                                                      

 

 

                              

 

 

 

 

4 persoons caravan de Reiger:
Rolstoeltoegankelijk
1 slaapkamer ( met 1 tweepersoonsbed en een stapelbed)
2 persoonsslaapbank in het woongedeelte

Met hoofdkussens en zonder bedlinnen.

Keukenblok
Toilet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen:
*     Hoogseizoen: (juli en augustus):
       Ooievaar Week: € 365,00
       Reiger Week: € 300,00
       Aankomstdag: Zaterdag  
   
*     Hemelvaart- en Pinksterweekend:  
        Ooievaar Nacht: €  52,50
        Reiger Nacht: €  42,50
 
*      Laagseizoen:
        Ooievaar Week: € 305,00
  Nacht : €   50,00
     
         Reiger Week: € 240,00
  Nacht: €   40,00
 
Prijzen zijn inclusief 4 (Reiger) en 6(Ooievaar) personen en elektriciteit.
Exclusief toeristenbelasting en milieuheffing €1,40 p.p.p.n.
 
Toeristenbelasting & milieuheffing(p.p.p.n.) €   1,40
Reserveringskosten €   5,00
   

Ingerichte Trekkershut 2018

Op het campingveld staan twee compleet ingerichte trekkershutten.

In de “Kievit” en in de “Grutto” kunnen 4 personen terecht.

DSC 7842DSC 7861                    Beide trekkershutten zijn ingericht met een keukenblokje (inclusief kookgerei en eetgerei, er is alleen koud water, afwassen dus in sanitair gebouw) en hebben een veranda met een terrasset.

Bedden- en linnengoed dient u zelf mee te nemen.

 

Prijzen    
Prijs per nacht     37,50  
Prijs per week   215,00  
Hemelvaart & Pinksteren per nacht (ex. toeristenbel. en milieuheffing)     40,00  
Prijzen zijn inclusief 4 personen en elektriciteit    
   
Extra volwassene       4,75  
Extra  kind ( 1 - 10 jaar)       3,00  
Kind onder de 1 jaar Gratis  
Toeristenbelasting en milieuheffing    (p.p.p.n.)       1,40  
Reserveringskosten       5,00  
   
Verplichte eindschoonmaak (bij een verblijf van minimaal een week)      25,00  

Om goed te functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Lees het cookiebeleid in ons privacy statement voor meer informatie.

Copyright Het Amerveld © 2015- 2018 All Rights Reserved.