Boerderijcamping Het Amerveld

Amen 61

9446 PB Amen

Drenthe

Tel: 0592-389274

Email:

Voor reserveringen bij voorkeur even mailen ivm andere werkzaamheden


 Openingstijden van de receptie:

 9.00-11.00u om uit te checken

15.00-17.00u en 19.00-20.00u om in te checken

Tijdens de genoemde tijden bent u van harte welkom voor al uw vragen en of een rondleiding

 

Wij zijn het gehele jaar geopend.

Maar in verband met de sterk gestegen gas- en energieprijzen en het feit dat er in de winter veel minder gasten zijn (en dus minder inkomsten), is het voor ons helaas niet meer haalbaar om de gehele winter periode het sanitair gebouw warm te stoken en de warmwaterboilers aan te hebben. Daarom is het vanaf winterseizoen 2024-2025 (eind oktober tot begin april) alleen mogelijk om te komen kamperen voor gasten die zelfvoorzienend zijn. In de Herfstvakantie, de Kerstvakantie en de Voorjaarsvakantie is het sanitairgebouw wel verwarmd en kunt u gebruik maken van de douchegelegenheid.

Het is tijdens het winterseizoen wel mogelijk om gebruik te maken van de watertappunten, de afstort van het chemisch toilet en de toiletten, maar douchen met warm water is dus helaas niet meer mogelijk.

De stacarvanas en de trekkershutten zijn voorzien van gasverwarming en een boiler. Douchen in de stacaravans is dus wel mogelijk!!

 

 

 

Website: www.hetamerveld.nl

Facebook: https://www.facebook.com/boerderijcampinghetamerveld/

 

 

           

 

  

 

                                       
 

Om goed te functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Lees het cookiebeleid in ons privacy statement voor meer informatie.

Copyright Het Amerveld © 2015- 2018 All Rights Reserved.