Op vakantie met je paard.

Op Het Amerveld kun je vakantie vieren samen met je paard.

Ook staat onze accomodatie te boek als rust- en pleisterplaats.

Vanaf de camping ben je binnen 5 stapminuten over een rustig landweggetje in het bos. Het bos is ca. 600 ha. en autovrij bos. Het bos is voorzien van talloze paden waar het voor ruiters en menners vrij rijden is behalve op de uitgezette wandelroutes (paaltjes met gekleurde koppen). Ook door de directe omgeving van de camping kun je prima rijden langs de uitgestrekte landerijen.

Vakantiepaarden kunnen gebruik maken van graspaddocks voorzien van drinkbakken met leidingwater en mogelijkheid tot bijvoeren van ruwvoer van goede kwailteit of tegen meerpijs gebruik maken van een box voorzien van automatische drinkbakken, rubbermatten en vlas. De paarden worden volledig voor u verzorgd. U hoeft uitsluitend te genieten van uw paard en de omgeving en voorziet uw paard zelf van krachtvoer. Ruwvoer is incl.

Zelf kunt u camperen op de naastgelegen camping in uw eigen tent, caravan of camper of u kunt gebruik maken van een van de trekkershutten of stacaravans.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 IMG 5237    IMG 20210718 084555

 

 

 

Om goed te functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Lees het cookiebeleid in ons privacy statement voor meer informatie.

Copyright Het Amerveld © 2015- 2018 All Rights Reserved.