Stacaravans

Aan de rand van het kampeerveld staan twee huurcaravans.

De oude stacaravans worden vanwege lekkage problemen niet meer verhuurd maar staan nog wel op het terrein.

 

Wilt u genieten van het camping leven, de rust, de ruimte, de natuur en de privacy, maar beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Dan kunt u sindskort terecht in onze nieuwe stacaravans. De Kraanvogel, geschikt voor 4 personen, of Het Roodborstje, geschikt voor 2 personen.

Bij beide caravans is het in overleg mogelijk een bijzet tentje te plaatsen.

 

De Kraanvogel is een 4 persoons stacaravan voorzien van een gaskachel.

Bij binnenkomst in de caravan (via een trappetje) komt u in de keuken, rechts van u bevindt zich de badkamer, recht tegenover de deur zit de grote slaapkamer en links daarvan de kleine slaapkamer. Via een schuifdeur betreedt u de ruime woonkamer voorzien van een openslaande deur en gaskachel.

In de keuken is een aanrecht met gootsteen met van warm- en koud stromend water en diverse keukenapparatuur zoals gasfornuis, waterkoker, koffiezetapparaat (filterkoffie) en een koelkast. Tevens zijn er diverse pannen, kopjes, glazen, borden en bestek te vinden in de kastjes. Zodat u indien gewenst zelf kunt koken. KEukedoekjes en handdoeken dient u zelf mee te nemen.

In de woonkamer staat een 3-zitsbank met twee fauteilles en een salon tafel, tevens staat hier een grote eethoek met 4 eetkamerstoelen.

De caravan heeft twee slaapkamers. Een met een ruim tweepersoonsbed en linnenkast en een kleine slaapkamer voorzien van een stapelbed. De bedden zijn voorzien van kussens en beschermhoezen, maar beddengoed en linnengoed moet u zelf meenemen.

Daarnaast beschikt de caravan over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, gebruik maken van het sanitair gebouw waar zich onder andere ook een kinderbadkamer met babybadje bevindt, mag natuurlijk ook. Zelf handdoeken etc meenemen!

De caravan staat op een ruime plek waardoor er indien gewenst ook een tentje (zelf meenemen) naast kan staan als de kinderen dat leuker vinden om in te slapen

Bij mooi weer buiten eten behoort ook tot de mogelijkheden wat er staat een ruime tuintafel met verstelbare stoelen en kussens naast de caravan.

 

Foto's volgen zo snel mogelijk!

 

Naast de Kraanvogel staat Het Roodborstje, een gezellige 2 persoonscaravan.

U betreedt de caravan via een trapje. Waarna u gelijk in de gezellige woonkamer voorzien van open keuken bent. Bij binnenkomst bevindt zich rechts van u de deur naar de slaapkamer. Tegen over de toegangsdeur zit de deur naar de badkamer.

De caravan wordt verwarmd door middel van een gaskachel in het woongedeelte.

In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed en bevindt zich een linnenkast. Het bed is voorzien van beschermhoezen en kussens, het beddengoed en linnengoed moet u zelf meenemen.

Het woongedeelte beschikt over een 2 persoonbank en een stoel. In het keukengedeelte staat een keukenblok met aanrecht (warm- en koud stromend water) voorzien een gasfornuis en een eettafel met stoelen. Tevens zijn er diverse keukenapparaten aanwezig, zoals een waterkoker, een koffiezetapparaat (filterkoffie), en zijn er diverse pannen, borden, kopjes, glazen en bestek. Kortom, indien gewenst kunt u zelf koken. Keukendoekjes, theedoeken etc moet u zelf even meenemen.

In de caravan is een kleine badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Handdoeken zelf meenemen.

Lekker buiten zitten behoort ook tot de mogelijkheden, een tuintafel en verstelbare stoelen met tuinkussen behoort tot de inventaris.

 

Foto's volgen zo snel mogelijk!

 

 

 

 

Om goed te functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Lees het cookiebeleid in ons privacy statement voor meer informatie.

Copyright Het Amerveld © 2015- 2018 All Rights Reserved.