Groepsactiviteiten

 

Een feestje vieren op Het Amerveld is leuk voor jong en oud!

 

Of je nu een familieuitje wil organiseren? Of een kinderfeestje? Of een feestje met vrienden en/of vriendinnen?

Het maakt niet uit! Bij Boerderijcamping Het Amerveld kunnen we altijd een passend programma samenstellen.

Kijk eens in de lijst hieronder voor leuke suggesties.

Zelf ideeën of wensen doorgeven kan natuurlijk ook. In overleg is er veel mogelijk!

 

* Alpacawandeling

(zie meer informatie onder het kopje dieractiviteiten)

 

* Ezelwandeling

(zie meer informatie onder het kopje dieractiviteiten)

 

* Pannenkoekenwandeling

Bij aankomst vers gebakken wafel met (vers) fruit en slagroom, koffie/thee/limonade.

Wandeling door de omgeving van Boerderijcamping Het Amerveld. Er is keuze uit diverse wandelingen (uitgezette wandeling of zelf je route bepalen dmv GPS coordinaten, 2,5 tot 7km, lopend te bereiken vanaf de camping of eerst een stukje met de auto).

Bij terugkomst pannenkoek naar keuze (naturel, spek, kaas, brie/honing/rozemarijn, appel/kaneel/rozijnen(, geserveerd met poedersuiker, stroop of jam en koffie/thee/limonade.

 

* Klootschieten

Bij aankomst koffie/thee/limonade.

Uitleg van de spelregels en de te lopen route, indeling van de teams.

Instappen in de huifkar om naar beginpunt van het spel gebracht te worden. De route is ongeveer 4 km over verharde en onverharde paden.

Bij terugkomst is er warme chocolade melk met zelf gebakken lekkers bij het kampvuur. Of indien gewenst een lunchbuffet, snacktafel, pannenkoeken of wat anders.

 

* Dropping

Bij aankomst koffie/thee/limonade.

Instappen in de huifkar om naar het beginpunt van de dropping gebracht te worden. Aan de rand van het bos wordt je met een rgzak vol aanwijzingen en wat te eten en te drinken voor onderrweg achter gelaten. Aan de hand van opdrachten ontvang je GPS coordinaten om je te helpen de weg terug naar de boerderij terug te vinden. De route terug is minimaal 7 km lopen, dus een paar stevige schoenen is zeker aan te raden.

Bij terugkomst is er warme chocolade melk met vers gebakken lekkers bij het kampvuur. Of indien gewenst een lunchbuffet, snacktafel, pannenkoeken of wat anders.

 

Alle uitjes/feestje zijn uitsluitend op afspraak!

Tijdens alle uitjes/feestjes kan er ruimte gemaakt worden voor een pauze waarin er tijd is voor bv het uitpakken van kadootjes of het houden van een toespraak

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een bezoek aan de boerenbistro. Denk hierbij aan een ontbijt- of lunchbuffet, een snacktafel of pannenkoeken. Maar ook een BBQ behoort tot de mogelijkheden.

 IMG 7873     116780627 741642343237326 6814790089948643578 n     IMG 8604

 

 

 

    

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Om goed te functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Lees het cookiebeleid in ons privacy statement voor meer informatie.

Copyright Het Amerveld © 2015- 2018 All Rights Reserved.