Voor kinderen

 

Op de camping zijn diverse speeltoestellen voor onze kleine gasten w.o.,een glijbaan, een schommel, een trampoline en een zandbak met vormpjes.

Voor de wat grotere en oudere gasten hangt er een volleybalnet en staat er een tafeltennistafel.

Voor jong en oud is er voldoende ruimte om te spelen en te bewegen in de buitenlucht.

Er zijn diverse buitenspeelsetjes verkrijgbaar bij de receptie, denk aan een skippybal, springtouw, tennisrackets, badmingtonrackets etc.

Onze kleine en grote gasten kunnen vrijwel ongestoord spelen, daar de camping auto vrij is (behalve tijdens de in- en uitchecktijden).

 

   IMG 20220106 152750 9     IMG 20220329 142214 4

 

Op de camping zijn diverse dierenweides. Het is altijd leuk om even op een van de bankjes plaats te nemen om te kijken wat de dieren doen of foto's te maken. In de dierweides lopen schapen, geiten, kippen en alpaca's.

Elke middag rond 16.00u is er een voerronde langs alle aanwezige dieren, onze gasten zijn van harte welkom om te helpen met voeren. Natuurlijk is er tijdens een voerronde ook tijd voor aaien, knuffelen en het maken van foto's.

Het is gasten niet toegestaan om zonder onze begeleiding bij de dieren in de wei te komen. Dit in verband met de rust en de veiligheid.

IMG 20210711 193714     IMG 8604    

 

Op het terrein grenzend aan de camping zijn diverse paardenweides waar pony's, paarden en ezels wonen. Deze dieren kunnen alleen onder toezicht en op verzoek bezocht worden.

In het hoogseizoen of op aanvraag worden er regelmatig ezelwandelingen door de directe omgeving van de camping georganiseerd. Denk hierbij ook eens aan een wandeling bij volle maan. Ook is het mogelijk om een wandeling door de omgeving te maken waarbij de kinderen op een wagentje zitten met een shetlander ervoor waarbij de kinderen zelf mogen sturen. Ook op de rug van een pony een bosritje maken behoort tot de mogelijkheden. Dit is zelfs mogelijk voor kinderen die nog geen pony-rij-ervaring hebben aangezien we hele brave pony's hebben en er altijd een begeleider van ons meegaat. Of wat dacht u van een ouder-kind-rit? Informeer gerust naar de mogelijkheden (dit kan tijdens uw verblijf maar als u zeker wilt zijn van een bepaalde activiteit is het verstandig op tijd te reserveren via ).

Een ochtendje "pimp je pony" met aansluitend circuskunstjes doen met de pony's of een dromenvanger maken van een oud hoefijzer is ook altijd een favoriete bezigheid. Evenals een voltige les voor beginners (gymoefeningen doen op de rug van een paard). En als het regent hebben we altijd de mogelijkheid om binnen te staan of bijvoorbeeld paardenkoekjes te gaan bakken of een prachtig schilderij te maken van je favoriete dier.

Kinderen (of ouders) met wat meer ervaring kunnen ook les nemen in diverse onderdelen op basis van Natural Horsemanship. Denk hierbij aan loswerk, grondwerk, dubbele lange lijnen maar ook bitloos rijden.

Alle activiteiten met ezels en/of pony's gebeuren onder begeleiding.

 

IMG 3754
 

 

 
  

Om goed te functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Lees het cookiebeleid in ons privacy statement voor meer informatie.

Copyright Het Amerveld © 2015- 2018 All Rights Reserved.